سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یک سالاد اندونزیایی است. البته سالادی که ما ایرانیان تهیه می کنیم با سالاد اصلی متفاوت است. این موضوع به این دلیل است که ذائقه ما با ذائقه مردم اندونزی متفاوت است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر سالاد اندونزی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد اندونزی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سالاد اندونزی کلم برگ قرمز۱ پیمانه کلم برگ سفید۲ پیمانه ذرت نصف پیمانه کالباس نصف پیمانه نخود فرنگی نصف پیمانه خیار شور۴ عددهویج۲ عدد سس مایونزنصف پیمانه فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم

دستور طرز تهیه

ابتدا باید کلم برگ های قرمز و سفید را به صورت رشته ای برش بزنید. برای این منظور می توانید از ابزار برش سبزجات استفاده کنید یا اینکه برگ کلم را روی یک سطح صاف بگذارید و با کارد برش های نازک و کنار هم بزنید ( مثل اسلایس کردن گوجه فرنگی )

اگر به خوبی و به صورت نازک کلم برگ ها را برش بزنید سالاد شما جلوه زیباتری خواهد داشت. در این مرحله می توانیم از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کنیم یا اینکه آنها اگر به صورت خام در منزل دارید می توانید آبپز کنید و به کلم ها اضافه کنید.


چگونه سالاد اندونزی درست کنیم؟

سالاد ,پیمانه ,کلم ,اندونزی ,برگ ,تهیه ,سالاد اندونزی ,کلم برگ ,می توانید ,نصف پیمانه ,به صورت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خبرنامه تخصصی طراحی و سئو فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی / Philosopher Orod The Great ensanbedonemavademokhader دانلود رایگان داستان یک روانی خوشبخت گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. کد آهنگ وبلاگ کنکور کده | مرجع تخصصی کنکور فصلنامه علمی نسیم کوثر وبلاگ شخصی استاد گوهری